Wat is ACS therapie?

Advanced Cell Stimulation of kortweg ACS Therapy is de nieuwste ontwikkeling op gebied van microneedling. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd: microneedling in combinatie met dermaceutische of paraceutische huidverbetering.

ACS is een anti-aging en huidverbeteringstechniek dat mogelijkheden biedt om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Door de minimale microperforatie van de huid wordt het natuurlijke herstelmechanisme van het lichaam geactiveerd. De celgroeifase treedt binnen slechts enkele minuten in werking en gaat onmiddellijk over in de regeneratiefase.

Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt, namelijk het verminderen van rimpeltjes, pigmentvlekken, striemen, littekens, …

Deze therapie kan uitgevoerd worden in het gelaat of op het lichaam.

Hoe werkt het?

Door middel van een speciaal handstuk worden minuscule microperforaties 100% veilig in de huid gemaakt.  Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluron gestimuleerd wordt. Bij ACS maken we geen echte wonden, maar stimuleren we wel het wondgenezingsproces. 

De huid wordt van binnenuit steviger en strakker. Ook de microcirculatie in de huid wordt significant verhoogd, waardoor het celmetabolisme stijgt en de cellen nog beter de actieve werkstoffen op kunnen nemen. Hiervoor wordt steriel hyaluronzuur gebruikt om tijdens de behandeling in de huid te brengen. 

ACS Therapy kan toegepast worden op het gelaat, rond de ogen, rond de mond, hals en decolleté, handen en lichaam. Ook littekens, pigmentstoornissen en striae kunnen succesvol gereduceerd worden. ACS Therapy verhoogt de penetratie van actieve werkstoffen door de diepere penetratie in de huidlaag waar de nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

ACS door Beauty by Nature

De therapie wordt met zeer veel hygiëne uitgevoerd: er worden telkens nieuwe naaldjes gebruikt en alles wordt voor en na de behandeling ontsmet.

Het is aangeraden om een kuur van 4 tot 6 keer te nemen.

Wij werken met de producten van CNC,  dewelke dermatologisch getest zijn waardoor je zo goed als geen allergie kan krijgen. Natuurlijk is dit nooit uitgesloten en daarom dient bovenstaand document ingevuld te worden.