Voor de kleine kapoen

Wil jij jouw kleine kapoen eens laten verwennen? Dat kan met deze gelaatsverzorging speciaal voor de kindjes van 5 t.e.m 10 jaar. Hierbij krijgen ze een reiniging van het gelaat, een gezichtsmassage en een hydraterend maskertje. Tijdens de behandeling worden ze nog eens extra verwend met een glaasje kinderbubbels.

Klassieke verzorging

De klassieke verzorging is een basis gelaatsverzorging die bestaat uit reinigen, ontharen (indien nodig), verwijderen van onzuiverheden, masseren en masker. De gelaatsverzorging wordt afgewerkt met een dag- of nachtcrème, alsook een oogcrème.

Kalmerende gelaatsverzorging

Bij deze gelaatsverzorging gaan we de huid kalmeren. Ideaal als je couperose, roodheden,… hebt. De gelaatsverzorging bestaat uit een basisverzorging. Hierbij gaan we een kalmerend masker gebruiken waardoor de roodheden wegtrekken. Deze gelaatsverzorging kan je ook gebruiken als je een gevoelige huid hebt.

Luxe verzorging

Bij de luxe verzorging gaan we de huid reinigen, ontharen (indien nodig), comedonen verwijderen, diep reinigen, peelen en masseren. De massagecrème bestaat uit gouddeeltjes die bekend staan voor het verstevigen van de huid.

BIj de luxe verzorging wordt ook een vliesmasker aangebracht die de huid intensief hydrateert en cel-vernieuwend werkt. De huid wordt geboost en de stimulerende celwerking zorgt voor een huidverbetering, waardoor de rimpeltjes en lijntjes  fijner worden.

Acné

Last van acné? Wij voorzien een gelaatsverzorging voor de onzuivere huid waarbij de huid zeer goed wordt gereinigd. De onzuiverheden worden eerst verwijderd en daarna nog eens diep gereinigd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een kleimasker, hetgeen de huid reinigt en ontsmet.

Pré anti-ageing

Via deze gelaatsverzorging gaan we de huid reinigen, ontharen indien nodig, comedonen verwijderen, diep reinigen, peelen en masseren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een romig, verzorgend masker met liftend effect. Dit masker bezit plantaardige werkstoffen die vergelijkbaar zijn met botox, hetgeen resulteert in een zichtbaar gladdere huid.

Ontharing gelaat

De ontharing van het gelaat gebeurd met een zachte wax, speciaal voor de gevoelige zones. Alle haartjes in het gelaat kunnen verwijderd worden. Liever voorstander van een pincet voor bijvoorbeeld de wenkbrauwen of bovenlip? Geen enkel probleem, laat het ons weten!