Manicure

Bij een manicure worden de nagels geknipt, gevijld en gereinigd. Daarnaast worden de nagelriemen verzorgd door ze achteruit te duwen en de velletjes te verwijderen. De manicure word afgesloten met een massage. Na de manicure kunnen ook de nagels  gelakt worden.

Wellness manicure

Wellness manicure is hetzelfde als een manicure, met als toevoeging dat hier ook een peeling van de handen wordt gedaan. Daarenboven worden de handen in een parafine badje gestoken, waardoor deze goed beschermd en extra gevoed zijn.

Gelish

Ben je voorstander van een iets steviger en semi-permanente nagellak die 3 à 4 weken blijft? Dan is gelish iets voor jou. Kies zelf je kleur door middel van een kleurenpallet. Bij gelish worden de nagels op vorm gevijld en de nagelriemen achteruit geduwd. Deze techniek kan zowel op de handen als op de voeten worden toegepast.

Gelnagels

Bij gelnagels worden de nagels verstevigd door middel van een harde gel. Gelnagels worden vaak aangeraden bij probleemnagels (bv. slappe nagels) of bij het voorkomen van bijvoorbeeld nagelbijten.

De stevige gel maakt het mogelijk de nagels te verlengen zodat deze allemaal “gelijk” staan. 

Je kan kiezen voor een natuurlijke of juist opvallende look. Bijvoorbeeld babyboom of rode gelnagels met nail art. De kleuren worden getoond op een display in het salon.