Klassieke massage

Als je een zeer ontspannende massage wilt, is de klassieke massage ideaal. Hierbij gaan we met een lichte druk masseren, dat  gebeurt met een warme olie van een massagekaars. De cabine wordt volledig verduistert, de kaarsjes branden en relaxmuziek wordt aangezet. Spanningen worden weggenomen waardoor het lichaam en de geest  volledig tot rust komen. 

Zweedse massage

Een massage van het lichaam door middel van effleurages, petrissages, duimrollen, fricties en vibraties. Deze massage is intenser dan de klassieke massage, hierbij gaan we meer druk uitoefenen en op de gespannen spieren werken. De cabine wordt volledig verduistert, de kaarsjes branden en relaxmuziek wordt aangezet. Spanningen worden weggenomen waardoor het lichaam en de geest  volledig tot rust komen. 

Hotstone massage

Door middel van warme basaltstenen (vulkanische stenen die door de eeuwen heen op natuurlijke wijze zijn gepolijst door water en wind waardoor ze mooi glad zijn) wordt het lichaam gemasseerd.

 

De druk en de hitte van de stenen dringen diep door tot in de ‘spieren’ waardoor er een diepe ‘relaxatie’ en ‘ontgifting’ ontstaat.

Peelings

Door middel van een peeling worden de dode huidcellen verwijderd, hetgeen resulteert in een zachtere huid. Hierdoor gaat bodylotion veel beter indringen waardoor je huid goed gehydrateerd blijft. 

Luxe rugverzorging

Wil je je rug optimaal verzorgen? Dan kan je voor een luxe rugverzorging kiezen. Bij deze verzorging wordt de rug gepeeld en gemasseerd, afsluitend met een masker. De rug voelt heel zacht aan en is ondertussen verzorgd en gehydrateerd.

Ontharingen

Voor het epileren van het lichaam maakt Beauty by Nature gebruik van 2 soorten hars:           

  • Striphars voor gevoelige zones: dit is een hars die zacht is voor de huid en zich hecht aan de haartjes en niet aan de huid. Gebruik bij ontharingen van gevoelige zones (gelaat, bikini, …) en kleine zones.
  • Striphars voor het lichaam: dit is een zeer sterke hars, die niet zo prettig aanvoelt. Deze hecht zich aan de huid en de haartjes en wordt meestal gebruikt bij mannen (omdat deze stevigere haartjes hebben) en bij grote zones (benen, rug, …)

Na de epilatie wordt een gel van aloë vera gebruikt om de huid te kalmeren en zo de roodheden weg te laten trekken.

Bij de rug, buik, schouders en nek wordt een ontsmettingsalcohol gebruikt opdat de openstaande haarvaatjes ontsmet worden en aldus niet kunnen ontsteken, hetgeen resulteert in een verlaagde kans op uitslag.