Klassieke massage

Als je een zeer ontspannende massage wilt, is de klassieke massage ideaal. Hierbij gaan we met een lichte druk masseren, dat  gebeurt met een warme olie van een massagekaars. De cabine wordt volledig verduistert, de kaarsjes branden en relaxmuziek wordt aangezet. Spanningen worden weggenomen waardoor het lichaam en de geest  volledig tot rust komen. 

Zweedse massage

Een massage van het lichaam door middel van effleurages, petrissages, duimrollen, fricties en vibraties. Deze massage is intenser dan de klassieke massage, hierbij gaan we meer druk uitoefenen en op de gespannen spieren werken. De cabine wordt volledig verduistert, de kaarsjes branden en relaxmuziek wordt aangezet. Spanningen worden weggenomen waardoor het lichaam en de geest  volledig tot rust komen. 

Hotstone massage

Door middel van warme basaltstenen (vulkanische stenen die door de eeuwen heen op natuurlijke wijze zijn gepolijst door water en wind waardoor ze mooi glad zijn) wordt het lichaam gemasseerd.

 

De druk en de hitte van de stenen dringen diep door tot in de ‘spieren’ waardoor er een diepe ‘relaxatie’ en ‘ontgifting’ ontstaat.

Peelings

Door middel van een peeling worden de dode huidcellen verwijderd, hetgeen resulteert in een zachtere huid. Hierdoor gaat bodylotion veel beter indringen waardoor je huid goed gehydrateerd blijft. 

Luxe rugverzorging

Wil je je rug optimaal verzorgen? Dan kan je voor een luxe rugverzorging kiezen. Bij deze verzorging wordt de rug gepeeld en gemasseerd, afsluitend met een masker. De rug voelt heel zacht aan en is ondertussen verzorgd en gehydrateerd.