Dag make-up

Dit is een natuurlijke maar mooie maquillage waarmee je zelfs kan gaan werken. Alles wordt fijn aangebracht zodat het bijna niet opvalt dat je gemaquilleerd bent. Bijvoorbeeld een fijne eyeliner, lichte oogschaduw, een lichte lipgloss of lippenstift.

Feest make-up

Dit is een make-up die meer mag opvallen dan een dag make-up. De ogen of lippen worden intenser gemaquilleerd door bijvoorbeeld een mooie, brede eyeliner en goudbruine oogschaduw of een fijne eyeliner met een vuurrode lippenstift. 

Bij het maquilleren moet je er altijd op letten dat er maar één onderdeel eruit springt. Ofwel zet je de lippenstift intenser ofwel de ogen, maar nooit beide.

Bruids make-up

Door middel van een kennismaking vernemen we graag uw wensen. Je kan kiezen uit naturel of toch iets intenser, met de lichte nuance dat we met een bruids make-up nooit zo intens gaan als bij een feest make-up.

Bij een bruids make-up wordt eerst een test maquillage aangeraden om te vermijden we dat we opnieuw moeten beginnen of dat we nog kleuren moeten uitkiezen voor de maquillage. Alles wordt genoteerd zodat we op de dag zelf perfect weten welke kleuren en wensen er moeten worden aangebracht. 

Semi-permanente make-up

Met spmu bedoelen we het pigmenteren van de wenkbrauwen, ogen (eyeliner boven en onder) of lippen . De techniek van semi permanente make-up wordt met behulp van zeer fijne naaldjes die in een naaldmodule zijn bevestigd.  De naaldjes nemen pigmentkleur op, waardoor de huid het pigment opneemt.

  • De houdbaarheid is afhankelijk van het huidtype.
  • De pigmenten zijn volledig volgens de Belgische wet en volledig gekeurd!
  • Pigmenten voor wenkbrauwen en lippen worden altijd onderling besproken, de ogen mogen zelf gekozen worden.

Bij het binnenkomen word er altijd een formulier ingevuld, zo kunnen we samen bekijken of je wel geschikt bent om spmu te krijgen.  Heb je vragen ivb met allergie aarzel niet om mij te contacteren!