Pedicure

Bij een esthetische pedicure genieten de voeten van een basisverzorging. De nagels worden geknipt, gevijld en de nagelriemen worden schoongemaakt door middel van een frees. De pedicure word afgewerkt met een massage. Na de behandeling kunnen de nagels gelakt worden. Je kan er ook gelnagels of gelish op zetten.

Gespecialiseerde voetverzorging

Met een goede  en regelmatige voetverzorging kan u heel wat kwaaltjes en ongemakken voorkomen. De gespecialiseerde voetverzorger staat in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen aan de voet.

Door middel van speciale technieken maken we komaf met eelt en likdoorn, kalk- en schimmelnagels, ingroeiende en/of ingegroeide nagels, kloven etc. Dankzij de “natfreestechniek” is de behandeling doorgaans pijnloos. 

Daarnaast maken wij nog gebruik van de droogfreestechniek, verwijderen van de nagel, coupoline etc.

Al het gebruikte materiaal wordt steeds zorgvuldig ontsmet en gesteriliseerd.

Gelish

Ben je voorstander van een iets steviger en semi-permanente nagellak die 3 à 4 weken blijft? Dan is gelish iets voor jou. Kies zelf je kleur door middel van een kleurenpallet. Bij gelish worden de nagels op vorm gevijld en de nagelriemen achteruit geduwd. Deze techniek kan zowel op de voeten als op de handen worden toegepast.

Gelnagels

Bij gelnagels worden de nagels verstevigd door middel van een harde gel. 

De stevige gel maakt het mogelijk de nagels te verlengen zodat deze allemaal “gelijk” staan. 

Je kan kiezen voor een natuurlijke of juist opvallende look. Bijvoorbeeld babyboom of rode gelnagels met nail art. De kleuren worden getoond op een display in het salon.